top of page
Duinen.HEIC

Lichter Leven programma

10 sessies a 1,5 a 2 uur verspreid over 3 tot 6 maanden.

Het Lichter leven programma, ontwikkeld door Robert Bridgeman, is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een lichter leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wie je in werkelijkheid bent en wat je nu eigenlijk wilt met je leven. 


Daarnaast helpt het je om je geheugen en concentratievermogen te verbeteren, beter met emoties om te gaan, verwachtingen te managen, krachtiger te worden, uit je comfortzone te stappen en discipline te creëren, faalangst te managen, leren los te laten, minder te oordelen of jezelf of anderen, omgaan met beperkende overtuigingen, beter te leren omgaan met tegenslagen en problemen, relaties te verbeteren, gezonder te leven, een positief zelfbeeld te ontwikkelen, vanuit je hart te leven en doelen te stellen en te bereiken. 

Recensies

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!

bottom of page