Transformational Cupping®️

Sessie: 1 tot 1,5 uur

Een cupping behandeling werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het helen van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn. Een cupping massage zorgt ervoor dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten.

Door cupping massage wordt alles in beweging gebracht omdat cuppen de huid vacuüm trekt en de verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar ook diep) lostrekt en bloed weer kan stromen, er weer ruimte en zuurstofrijk bloed doorkomt. (Spier)knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en uiteindelijk wordt alles weer doorbloed en gevoed en alle afvalstoffen worden afgevoerd. Dit resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Het brengt het lichaam weer in balans. 

Cupping_edited.jpg
 

Recensies

 

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

 

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!