top of page

Mijn werkwijze

Mijn manier van werken is holistisch, wat betekent dat ik op alle lagen werk: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik ga een laag dieper dan de traditionele (cognitieve) manier van coachen en transformeer diepgewortelde angsten, blokkades, pijnstukken en conditioneringen die, door welke reden dan ook, vast zijn komen te zitten in het celgeheugen. Dit zijn vaak oude patronen die we onbewust in ons leven met ons mee slepen en die veel invloed hebben op ons dagelijks welbevinden. Ook help ik je om meer uit je hoofd te komen en vanuit je hart te leven. Ik gebruik hiervoor verschillende technieken zoals: hypnotherapie, NLP, regressie, innerlijk kindwerk, ademwerk en EFT. Tijdens de sessie kan het zijn dan mijn hond hans (zie foto) er bij komt liggen. Hans is een hele bijzondere en sensitieve adoptiehond. Hij helpt mee om een ontspannen en veilige setting te creëren.

Ik bied online sessies aan of op locatie in Amsterdam (Noord) en Hoenderloo

buiten zw hans gehurkt.JPG

Over mij

Ik ben geboren en getogen in het nuchtere noorden van Nederland. 'Doe vooral maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' is de cultuur waarbinnen ik ben opgegroeid. Ik had daar moeite mee. Ik wilde genieten van het leven en wilde dan ook zo snel mogelijk daar weg toen ik de kans kreeg. Het heeft me heel wat jaren gekost en om alle oude patronen en conditioneringen los te laten die ik toch onbewust tijdens mijn jeugd had opgeslagen en met me meedroeg. En vooral...om er echt te willen zijn en te voelen. Maar wat ik voelde was vooral verdriet. 


Met mijn hoofd kon ik alles goed verklaren maar het lukte maar niet om echt bij mijn ware ik te komen. Ik voelde me afgesloten. De echte doorbraak vond plaats tijdens een retraite in Frankrijk op Terra Nova onder leiding van Robert Bridgeman. Daar ben ik als het ware opnieuw geboren en begon ik steeds beter te begrijpen wat ik hier te doen heb. Want ook al had ik een leuke baan in de commerciële media, het voelde nooit als mijn passie. Het enige wat mij echt interesseerde was het verhaal achter de mensen die ik sprak voor mijn werk. Ik was doortastend en kon goed luisteren. Maar de echte diepgang ontbrak wat mij betreft. Deze diepgang en vooral voldoening vind ik nu in het werk als transformatiecoach en healer. 


Om dit werk te kunnen doen heb ik o.a. de volgende volgende opleidingen gevolgd:

Opleiding Vertrouwenspersoon ongepaste omgangsvormen en integriteit, van Oss & partners 2022

Jaaropleiding Ademcoach 'the Wounded Healer', the Breathwork Coach, 2022

Hypnose Instituut Nederland 2e jaar: Hypno Playground, 2022

Masterclass Hypnotische Maagverkleining, Geluk zit in jou, 2022

Reiki 1, Healing Space, 2022

Masterclass Stoppen met Roken, Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP, 2021

Altazar Mystery School, Energy Facilitator - Self Empowerment training, 2021

Energetische Massage - niveau 1, Healing Space, 2021

Hypnose Instituut Nederland 1e jaar, Hypno Principles, 2021

Transformational Cupping, Detoxing and Bodywork, Kim Cupping, 2021

Bridgeman Academy, Transformatie Coach, 2021

Educatief Centrum Keulseweg, Equine assisted coaching + extra module Teamcoaching NOBCO/EMCC, 2016

School voor Coaching , Leergang coaching voor professionals, 2014


DSC07260_edited.jpg
Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!

bottom of page