DSC07260_edited.jpg

Over mij

Ik ben geboren en getogen in het nuchtere noorden van Nederland. 'Doe vooral maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' is de cultuur waarbinnen ik ben opgegroeid. Ik had daar moeite mee. Ik wilde genieten van het leven en wilde dan ook zo snel mogelijk daar weg toen ik de kans kreeg. Het heeft me heel wat jaren gekost en om alle oude patronen en conditioneringen los te laten die ik toch onbewust tijdens mijn jeugd had opgeslagen en met me meedroeg. En vooral...om er echt te willen zijn en te voelen. Maar wat ik voelde was vooral verdriet. 


Met mijn hoofd kon ik alles goed verklaren maar het lukte maar niet om echt bij mijn ware ik te komen. Ik voelde me afgesloten. De echte doorbraak vond plaats tijdens een retraite in Frankrijk op Terra Nova onder leiding van Robert Bridgeman. Daar ben ik als het ware opnieuw geboren en begon ik steeds beter te begrijpen wat ik hier te doen heb. Want ook al had ik een leuke baan in de commerciële media, het voelde nooit als mijn passie. Het enige wat mij echt interesseerde was het verhaal achter de mensen die ik sprak voor mijn werk. Ik was doortastend en kon goed luisteren. Maar de echte diepgang ontbrak wat mij betreft. Deze diepgang en vooral voldoening vind ik nu in het werk als transformatiecoach en healer. 


Om dit werk te kunnen doen heb ik o.a. de volgende volgende opleidingen gevolgd:

Opleiding Vertrouwenspersoon ongepaste omgangsvormen en integriteit, van Oss & partners 2022

Jaaropleiding Ademcoach 'the Wounded Healer', the Breathwork Coach, 2022

Hypnose Instituut Nederland 2e jaar: Hypno Playground, 2022

Masterclass Hypnotische Maagverkleining, Geluk zit in jou, 2022

Reiki 1, Healing Space, 2022

Masterclass Stoppen met Roken, Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP, 2021

Altazar Mystery School, Energy Facilitator - Self Empowerment training, 2021

Energetische Massage - niveau 1, Healing Space, 2021

Hypnose Instituut Nederland 1e jaar, Hypno Principles, 2021

Transformational Cupping, Detoxing and Bodywork, Kim Cupping, 2021

Bridgeman Academy, Transformatie Coach, 2021

Educatief Centrum Keulseweg, Equine assisted coaching + extra module Teamcoaching NOBCO/EMCC, 2016

School voor Coaching , Leergang coaching voor professionals, 2014


 
 

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

 

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!