top of page

Hypnotische maagverkleining

5 sessies à 1,5 a 2uur
Duur programma: 3 maanden

De helft van de Nederlanders is te dik. Maar liefst 1,7 miljoen van de volwassenen heeft obesitas; een veroorzaker van veel ziektes.


De werkelijke reden achter het overgewicht wordt met diëten niet aangepakt. Dat is de reden waardoor mensen terugvallen na een dieet in hun oude patronen. Sterker nog, er komen vaak meer kilo’s bij dan voordat ze aan het dieet waren begonnen. Met hypnotherapie richten we juist op de onderliggende patronen van het overeten. Daarom is deze methode vaak ook effectiever en zien we blijvend resultaat in vergelijking met een echte maagband. 


Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Op bewustzijnsniveau kennen we namelijk het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Maar voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Het effect van de virtuele maagband is daardoor hetzelfde als een echte maagband. Je zult kleinere porties eten en sneller vol zitten. Ook het jojo-effect wordt tegengewerkt. 


Daarnaast hoef je bij de virtuele maagband niet aan een bepaald BMI te voldoen. Zo is de virtuele maagband behandeling zeer geschikt voor iedere emotie-eter en mensen die te veel (of heel de dag door) eten. Maar ook voor mensen die kampen met een suikerverslaving. 


De Hypnotische Maagverkleining is de meest revolutionaire en effectieve afslankmethode. Door gebruik te maken van de nieuwste hypnose technieken kun je op een blijvende manier de verandering teweegbrengen, met de voordelen van de 'echte' maagband.


Om deze redenen zien veel virtuele maagband cliënten het virtuele maagband traject als een zeer prettig alternatief vergeleken met de ’traditionele’ operatieve maagband.

Hypno maagband.jpeg

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!

bottom of page