DSC06657_edited.png

Transformatie sessie

Duur transformatiesessie circa 2u (max. 2,5u)

Ik bied trajecten aan van 3, 5 en 10 sessies.

Voorafgaand aan de sessie plan ik een (gratis) telefonische of online kennismakingsgesprek. Daarna vraag ik je om een intakeformulier in te vullen waarbij je jouw proces in gang zet en waardoor we tijdens de sessie sneller tot de kern kan komen zodat we effectief en efficiënt tot transformatie kunnen komen. 


Een transformatie sessie gaat verder en dieper dan een 'gewoon' coach gesprek. Het uiteindelijke doel is om oude angsten, blokkades en conditioneringen los te laten zodat je weer bij je ware zelf komt. Hierdoor zul je authentieker door het leven kunnen gaan en meer rust krijgen in je energiesysteem. Je leert zaken los te laten die je niet meer dienen, minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart te leven. Hiervoor zet ik verschillende techieken in zoals Hypnotherapie, Regressie, NLP, Emotional Freedom Techniques (EFT), BAM ademwerk en de Altazar Rossiter methode

 
 

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

 

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!