top of page
DSC06657_edited.png

Transformatie sessie

Duur transformatiesessie circa 2u (max. 2,5u)

Ik bied trajecten aan van 3, 5 en 10 sessies.

Voorafgaand aan de sessie plan ik een (gratis) telefonische of online kennismakingsgesprek. Daarna vraag ik je om een intakeformulier in te vullen waarbij je jouw proces in gang zet en waardoor we tijdens de sessie sneller tot de kern kan komen zodat we effectief en efficiënt tot transformatie kunnen komen. 


Een transformatie sessie gaat verder en dieper dan een 'gewoon' coach gesprek. Het uiteindelijke doel is om oude angsten, blokkades en conditioneringen los te laten zodat je weer bij je ware zelf komt. Hierdoor zul je authentieker door het leven kunnen gaan en meer rust krijgen in je energiesysteem. Je leert zaken los te laten die je niet meer dienen, minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart te leven. Hiervoor zet ik verschillende techieken in zoals Hypnotherapie, Regressie, NLP, Emotional Freedom Techniques (EFT), BAM ademwerk en de Altazar Rossiter methode

Transformatie sessies:

"Wat een mooie en fijne sessie heb ik bij Lara gehad! In het gesprek kwamen we snel op oude thema’s waarvan ik verbaasd was dat ze naar boven kwamen. Hierdoor werd ik in eerste instantie wel overvallen door verdriet. Lara ging hier echter heel fijn en prettig mee om door een veilige setting te creëren, te luisteren en ook door te vragen. Lara durft door te vragen en dat is heel fijn. Het gesprek ging hierdoor snel de diepte in en ik heb hierdoor mooie inzichten gekregen. Door de verschillende technieken die Lara toepaste had ik het gevoel dat we ook gelijk aan de slag konden met een aantal pijnpunten. Dit was heel prettig (en ook wat confronterend). De sessie heeft veel in beweging gezet; best intens, maar nu – een aantal weken later – zeer waardevol.


Lara is een supergoede en fijne coach met het hart op de juiste plaats. Luistert goed, is vriendelijk en rustig en weet een prettige sfeer te creëren waarin alle ruimte is om te delen. Ze weet de juiste vragen te stellen en voelt aan wat nodig is"

Sanne Vogelaar

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!

bottom of page