top of page

Coaching

Ik ben opgeleid tot transformatie en ademcoach. Daarnaast begeleid ik teams met hulp van paarden (equine assisted coaching). 

Mijn manier van coaching is vooral observeren, luisteren en naar binnen gaan en daar gaan voelen. Waar zit de pijn en wat ligt er aan ten grondslag? Aan de hand van o.a. ademhalings- en hypnosetechnieken nemen we samen een kijkje in jouw binnenwereld. Wat heeft aandacht nodig? Wat moet er nog doorleefd worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om op die manier tot transformatie te komen?

Ik werk hierbij doel- en oplossingsgericht zonder zweverig te zijn. De technieken die ik hierbij hanteer zijn bewezen effectief.

Ik bied hierbij trajecten aan van 3, 5 of 10 sessies.

bomen zon.jpeg
Vrouw uil.jpeg
schotse hooglander.jpeg

Transformatief coachtraject:

Lara is een fantastische therapeut/coach. Ze heeft mij tijdens en na mijn burn-out geholpen om weer dicht bij mezelf te komen en mijn stress te verminderen en dit gebeurde al direct na de eerste sessie. Ze is ontzettend fijn om mee te praten, is oordeel vrij en neemt alle tijd. Na elke sessie dmv hypnotherapie voelde ik keer op keer alleen maar rust en zelfvertrouwen. Bedankt lieve Lara 🙏

Vanessa

DSC06657_edited.png

Transformatie sessie

Duur transformatiesessie circa 2u (max. 2,5u)

Ik bied trajecten aan van 3, 5 en 10 sessies.

Voorafgaand aan de sessie plan ik een (gratis) telefonische of online kennismakingsgesprek. Daarna vraag ik je om een intakeformulier in te vullen waarbij je jouw proces in gang zet en waardoor we tijdens de sessie sneller tot de kern kan komen zodat we effectief en efficiënt tot transformatie kunnen komen. 


Een transformatie sessie gaat verder en dieper dan een 'gewoon' coach gesprek. Het uiteindelijke doel is om oude angsten, blokkades en conditioneringen los te laten zodat je weer bij je ware zelf komt. Hierdoor zul je authentieker door het leven kunnen gaan en meer rust krijgen in je energiesysteem. Je leert zaken los te laten die je niet meer dienen, minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart te leven. Hiervoor zet ik verschillende techieken in zoals Hypnotherapie, Regressie, NLP, Emotional Freedom Techniques (EFT), BAM ademwerk en de Altazar Rossiter methode

Duinen.HEIC

Lichter Leven programma

10 sessies a 1,5 a 2 uur verspreid over 3 tot 6 maanden.

Het Lichter leven programma, ontwikkeld door Robert Bridgeman, is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een lichter leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wie je in werkelijkheid bent en wat je nu eigenlijk wilt met je leven. 


Daarnaast helpt het je om je geheugen en concentratievermogen te verbeteren, beter met emoties om te gaan, verwachtingen te managen, krachtiger te worden, uit je comfortzone te stappen en discipline te creëren, faalangst te managen, leren los te laten, minder te oordelen of jezelf of anderen, omgaan met beperkende overtuigingen, beter te leren omgaan met tegenslagen en problemen, relaties te verbeteren, gezonder te leven, een positief zelfbeeld te ontwikkelen, vanuit je hart te leven en doelen te stellen en te bereiken. 

Blacky_edited.jpg

Teamcoaching met paarden

1 dag of dagdeel 

Paarden hebben als kudde- en prooidier een bijzondere sensitiviteit om altijd te reageren op wat zich in het hier en nu afspeelt.

Op het moment van de vrije ontmoeting tussen mens en paard geeft het paard zonder (voor)oordeel feedback op het menselijke gedrag.


Zodoende kunnen individuen en teams ervaren wat hun krachten en talenten zijn.

In teams maakt de aanwezigheid van paarden de onderlinge relaties zichtbaar zonder partij te kiezen, waardoor de relaties makkelijker bespreekbaar worden.

Door middel van team coaching met behulp van paarden krijg je binnen een korte tijd inzicht in hoe je als team functioneert en waar de verbeterpunten liggen. Dit zijn aspecten die een paard als geen ander onmiddellijk ‘teruggeeft’ aan het team.

bottom of page