top of page
Yogastudio de Weerribben 2.JPG

Weekendretraite 
Back to (your) nature

Wanneer:  14 t/m 16 april 2023 (volgeboekt)
Waar: Centrum voor Yoga en voeding de Imme in Natuurpark de Weerribben in Overijssel
Voor wie: iedereen die een innerlijke reis wil maken
Aantal deelnemers: max. 7

IMG_4737.HEIC

3 daagse retraite

Wil jij een innerlijke reis maken? Op zoek naar ‘jouw ware natuur’, naar je eigenheid, naar wie je in werkelijkheid bent: je ontdoen van conditioneringen, alle bullshit verhalen, beperkende overtuigingen en overlevingsmechanismen die je niet meer dienen? Dan is dit jouw kans!


Door middel van yoga, ademsessies en andere technieken die wij als yogadocent, transformatiecoach en hypnotherapeut in huis hebben, ondersteunen wij jou in dit proces.


Naast loslaten en opschonen ga je ook gewoon genieten, van de rust, elke dag yoga en (begeleide) meditaties, heerlijk gezond veganistisch eten en de verbinding met de natuur en met gelijkgestemden.

Na dit weekend voel jij je rustiger, vrijer, authentieker en ervaar je meer flow in je dagelijkse leven.

De weekendretraite wordt in een klein groepsverband gehouden in De Imme. Dit centrum voor yoga en voeding ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken van kayak- en fietstochten en een wandeling in het moerasbos. De Imme is alleen met de boot, fiets of wandelend te bereiken. De deelnemers worden gezamenlijk, vanaf de parkeerplaats, met de boot opgehaald.

groepsfoto juichen.jpeg

Waardering juni groep: 9,4

Recensies deelnemers

Het weekend was heerlijk! Genoten van de rust en de tijd voor mezelf. De liefde, oprechtheid en betrokkenheid van jullie is echt te voelen! Hou dat vast want dat is zo belangrijk. De kleine groep is echt heel fijn hierdoor is het puur en oprecht en ik wist dat jullie er waren mocht het nodig zijn om mij of de anderen op te vangen. Het programma is divers en afwisselend genoeg en opvallend genoeg om je bij te blijven en te herinneren. Jullie hebben een programma samengesteld waarbij je laat zien dat de vraagstukken in jezelf zitten en dat je zelf bepaalt om het los te laten, bezwaren te laten vallen etc.

De locatie is leuk! Feit dat je met een bootje verder gaat zorgt ervoor dat je je al anders instelt.

Esther

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 14:30uur tot en met zondag 14:30uur.


Voor wie: voor iedereen die een innerlijke reis wil maken


Aantal deelnemers: maximaal 7


Taal: Nederlands


Deelnemersbijdrage: €495 (privé 1-persoonskamer), €450 (gedeelde 2-persoonskamer) of €395 (gedeelde 3-persoonskamer). Het weekend is geheel verzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor de gehele weekendretraite, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden. Maaltijden zijn 100% plantaardig en vers. Met allergieën wordt rekening gehouden.


Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, van daar meerijden met een andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt van De Imme worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg.

Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar.

IMG_4765.HEIC

De locatie

IMG_4744.HEIC

Programma*

Vrijdag:
14:30-15:00: aankomst bij de Imme
16:00-17:30: kennismaking & sharing
18:30: avondeten
20:00-21:30: shamanic breathing

Zaterdag:
8:00: yoga

9:00: begeleide meditatie/visualisatie
9:30: ontbijt
11:00: energiespel
13:00: lunch
vrije middag 
18:00: avondeten
19:30-22:00: liquid breathing


Zondag:

8:30: yoga

9:30: begeleide meditatie/visualisatie
10:00: ontbijt
11:30: transformatie oefening

12:30: afronding & sharing
13:00: lunch
14:30: uitzwaaien deelnemers

*Onder voorbehoud van wijzigingen

De begeleiders

Arnica Jacobs

Arnica Jacobs is transformatiecoach, yogadocent en ademtrainer en haalt heel veel voldoening uit het begeleiden van mensen naar de beste versie van zichzelf.


Contact:

Telefoonnummer: 0638350773

E-mailadres:  arnicajacobs@hotmail.com

IMG_4772.HEIC
Buiten armen omhoog kl.jpg

Lara van leeuwen

Lara van Leeuwen is Transformatiecoach en Hypnotherapeut en begeleidt cliënten, vanuit haar eigen praktijk in Amsterdam, met het loslaten van oude patronen en conditioneringen, zodat ze weer rust vinden in hun systeem en terug kunnen naar wie ze in werkelijkheid zijn.


Contact:

Telefoonnummer 0646107488

E-mail: lara.van.Leeuwen@outlook.com

bottom of page