top of page
sigaret rook.jpg

Stoppen met roken
(of andere verslavingen)

1 sessie a 3 uur

Wil je moeiteloos stoppen met roken? Of heb je last van een andere verslaving waar je vanaf wilt?


Hypnotherapie is misschien wel de meest effectieve manier om gedrag te veranderen omdat het effect heeft op het onbewuste deel van je brein, daar waar als ons automatische gedrag vandaan komt. 


Tijdens de sessie pakken we alle relevante delen aan die op onbewust niveau gekoppeld zijn aan het roken. Door gebruik te maken van hypnose zijn we in staat om de taal van het onbewuste te spreken en daar een mentale bom te legen op het rookgedrag.

In deze 3 uur durende sessie transformeer jij naar een niet-roker en wandel je dus ook als niet-roker de deur uit.

Recensies

Transformatie sessies:

"Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een passende manier van coaching om vastgeroeste patronen en diepgeworteld verdriet te verwerken. Geen enkele vorm van therapie heeft gewerkt totdat ik bij Lara terecht kwam. Met haar warme persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van zaken en legt duidelijk uit wat de verschillende vormen van 'behandeling' zijn. Het begint bij het helder krijgen van de doelstellingen en waaraan je wilt werken en dat proces begeleidt ze heel zorgvuldig. Veiligheid om met mezelf aan de slag te gaan en me open te stellen voor experimenten vond ik een belangrijk en dat heb ik bij Lara gevonden. Er was ruimte voor goede gesprekken, reflectie en tonen van emotie. Daarmee heeft ze me verder geholpen en voel ik me beter. Ik kan Lara van harte aanbevelen.”

Laura

Lara en hans buiten.jpg

“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated.”

Mahatma Gandhi

Laten we kennismaken

Bedankt voor de inzending!

bottom of page